Идва периодът на Рибите

Идва периодът на Рибите

На 23 февруари е Новолуние в Риби – това е период на ново начало. Сега е моментът да положим началото на вътрешния си диалог и да си зададем въпроса: „как се чувствам?“ Сега е моментът да погледнем навътре към себе си и да разберем какво иска душата ни – любов, спокойствие, признание, топлина…Трябва да започнем да си задаваме въпроси и да търсим решения – лично в наша полза. За хора на изкуството(художници, актьори, музиканти) е момент за нова муза, техника на работа и търсене на нови вдъхновения. За хората, работещи с човешката душа напр. психолози, консултанти, астролози е момент на нови прозрения в професията. Могат да променят начина си на работа, да го обогатят или развият в различна посока. Но всички тези начала трябва да са предхождани от тихо смирение и покой, които да ни нашепнат безмълвната „песен“ на вътрешния ни „аз“.
Съветът ми е да бъдете смълчани, избягвайте да налагате собственото си мнение на околните, въпреки че е възможно да бъдете изкушени точно от това. Дори и имате желание да доказвате правотата си и да влизате в спор, за да демонстрирате надмощие. Не го правете! Може сами да се подведете и после да осъзнаете, че сте сгрешили. По-добре е да се обърнем към себе си и да проведем стойностен вътрешен монолог. Добре е да се отдадем на забавления и творчество – гледайте театрални постановки, отидете на кино, рисувайте с децата си…създавайте красота.
2020 година е високосна – имаме още един ден повече в Риби. Даден ни е ден за повече мечтание, безусловна любов, алтруизъм, съпричастност…Да го използваме с мъдростта на Рибите и ще открием вълшебствата навсякъде около нас като първо ще ги разпознаем в себе си.

Астролог: Валентина Радиева-Маренова
Контакти: 0896808697
E-mail: vmarenova@gmail.com
Сайт: https://astrohoroskopi.com