Гневът на зодиите

Гневът на зодиите

Дева
Девата е велик анализатор и това дали да се ядоса или не също обмисля детайлно. Разделя информацията, оглежда я от всички страни и обмисля как да реагира. Това е ментален знак и иска да разбере всичко през ума си. Но разбирането при тях не значи приемане и емоциите остават често на заден план. Емоциите си Девата опитва да рационализира, а те (емоциите) се изживяват и ни правят хора. Затова неприемането на емоционалната страна на живота често ги прави хора, които несъзнателно потискат и гневните си изблици. Агресията се превръща в автоагресия и оказва негативно влияние на здравето им. Прекаленото мислене ги прави тревожни. Уникалният им интелект може да ги превърне в изобретателен отмъстител. Под любезната усмивка може да крои дяволски план за реванш. Затова имайте винаги едно на ум ако ваш противник е под знака на Девата.

Гневът и зодиите

Везни
Везните са знак на баланса, любовта и красотата. Те не обичат кавгите и често избягват конфликтни ситуации. Дори и да са ядосани, те успяват да запазят добрия тон. Делят всичко на две и инициатива, и отговорности. Везните са пластични и умеят да се нагаждат към всяка ситуация, но вътрешно са много устойчиви и знаят как да владеят своите емоции. Това е противоположния знак на Овена, който умее да се бори и устоява силово на всяка външна провокация, но вътрешно е емоционално тромав. Везните имат вътрешна стабилност, но реакциите им са меки и пластични. Няма да ги видите да крещят истерично или да блъскат с юмрук по масата. Дори в критична ситуация ще запазят добрият тон и умерено поведение. Ще ви бъдат много благодарни ако се държите с тях любезно, аргументирано и логично. Това е знак на сътрудничеството и биха простили определени провинения ако целта е обща кауза. Имат нужда от любов и партньорство, затова ако обичат някого биха направили много за него.

Гневът на зодиите

Скорпион

Скорпионът е непредсказуем. Зад невъзмутимата му външност кипят огнени страсти и изгарящи желания. Истинските емоции умее да прикрива, затова неговите действия често са неочаквани за околните. Генерира в себе си огромна енергия и естественото му състояние е конфликтното. Скорпионът е боец и винаги очаква удар, за да го отбие – така утвърждава себе си. Много му е важно да запази своята индивидуалност и се опасява да не бъде обсебен от околните. Представителите на този зодиакален знак са неотстъпчиви, настъпателни и могат да бъдат много опасни, когато са ядосани. Изключителната проницателност им помага точно и бързо да видят слабите ви страни и да ви наранят точно там, където най ще ви заболи. Опасни противници са, затова бъдете внимателни с тях. Могат да бъдат много жестоки и отмъстителни, а изневяра никога не биха простили. Разчитат само на себе си, притежават висока степен на самозащита, издържливост и оцеляват в трудни времена. Дори ако трябва да минат през „трупове“.

Гневът на зодиите

Стрелец

Стрелецът е знак, който има нужда да намери своето място в социума, в света. Активен е и търси далечна и сериозна цел, упорито се движи към нея, като й подчинява всичките си контакти, приятелства и обкръжение. Винаги общува с хора, които се движат в една посока с него и му помагат. Открити и отворени са, но при цялата си контактност са изключително самотни. Прями са и казват всичко, което мислят. Праволинейността им често изглежда като грубост, дори като конфликтност, но истината е, че са искрени и не целят да засегнат никого. Най-важната за тях дума е „авторитет“ и биха се разгневили ако някой ги подцени. Дори, когато са ядосани подхождат с уважение към опонента си. Не са дребнави, защото гледат по-мащабно на света и философски на живота, затова много неща биха простили, ако естествено получат извинение, поощрение и признание.

Гневът на зодиите

Козирог

Козирогът е законопослушен знак, често консервативен и не обича объркани, недоизказани неща. Заедно с Овена и Стрелеца обича да казва нещата в прав текст. Козирогът се държи на положение, сериозен е, но в емоционално отношение е инфантилен. При цялата му външна контактност е вътрешно затворен и се обгражда от другите със стена. Често това е един дълбок мистик, потопен в себе си, който гледа на света отстранено. Изразяването на гнева е нещо, което често не си позволява. Като човек, който обича да спазва законите, не би си позволил да реагира неприемливо спрямо общоприетите норми в обществото. Но у дома и с близките си позволява остри реакции. Ако приема някого за авторитет би простил и непростимото, но за останалите подходът е коренно различен. Често може да е отмъстителен като отмъщението е обмислено търпеливо, методично и стратегически. Ако сте го наранили сега, очаквайте реванш дори и след 2 години. Козирогът забавя, но не забравя….

Астролог: Валентина Радиева-Маренова
Контакти: 0896808697
E-mail: vmarenova@gmail.com
Сайт: https://astrohoroskopi.com