ЗОДИЯ ОВЕН 21.03.2021 – 20.04.2021

ЗОДИЯ ОВЕН 21.03.2021 – 20.04.2021

Април 2021г. за представителите на зодия Овен въпреки значителните перспективи за творчески реализации, ще бъде двусмислен. Трябва да се доверявате само на себе си, а не да слушате наставленията на другите. Опитайте се да заобикаляте тези, които ви се струват подозрителни и дори опасни. Всеки спор може да доведе до конфликти, така че ограничете социалния си кръг.

В началото на април ще бъдете независими и уверени и ще може да разчита на своите сили. Но към края на месеца, са възможни затруднения при пътуване. Много от вас ще губят ценно време, за безполезна комуникация и излишни спорове. Ще се дразните заради дреболии и ще се карате не само с членовете на семейството, но и с колеги. За да предотвратите този труден период, трябва да контролирате емоциите и настроението си. Избягвайте конфликтите, в противен случай само ще губите сили.

Любов и семейство

Първата половина на април, ще бъде предизвикателна по отношение на личните отношения. Неразумната ревност, неконтролираните страсти от страна на вашата половинка, неочакваните конфликти – всичко това ще разтърсва личния ви живот. И все пак, опитайте се да накарате разума да надделее над емоциите, в противен случай последствията могат да бъдат необратими. Възможно е някои от вас, да не успеят да възстановят отношенията си. Помислете за това, преди да направите нещо. Насочете енергията си в мирно русло, особено след като края на месеца, ще ви предложи много интересни и разнообразни възможности за развитие на личния живот.

Показвайки оригиналност, лесно ще спечелите сърцата на вашите близки, особено след като пролетта вече неотменимо е настъпила. Атмосферата на лекота, непринуденост и креативност със сигурност ще завладее всички. Във всекидневието си, би било добре да направите пренареждане на мебелите или дребни ремонти. В отношенията с децата не трябва да прекалявате, диктувайки собствените си условия. Опитайте се да ги изслушвате, така ще бъде по-лесно да се разберете.

Кариера и финанси

Първата седмица на април, ще бъде успешна, ако бъдете по-инициативни в работата. Само не трябва да сте прекалено нетърпеливи и да влизате в битки – така може да си създадете проблеми. Откликнете на молбите на колегите за помощ. Те ще се радват да получат подкрепа от вас, а надеждното им рамо няма да ви навреди в бъдеще. Що се отнася до връзките с висшестоящите, април не е най-доброто време за вашите творчески инициативи. Едва ли ще получите подкрепа. През този период също не се опитвайте, да посредничите в чужди дела. По-добре преразгледайте своите връзки и контакти – време е да промените нещо.

По финансовите въпроси, месеца не предвещава нищо добро. През първите десет дни на април, може да се сблъскате с различни материални проблеми. Но ако все пак решите да направите голяма покупка, по-добре е да го направите в средата на месеца. През втората половина на периода, всички начинания могат просто да затънат в рутина. Така че отделете за това време определена сума пари, това няма да ви навреди.

Здраве

През първата половина на април, ще бъдете податливи на алергии и инфекции. Балансираната диета, билковите чайове и поддържащите имунитета препарати, ще помогнат за предотвратяване на всевъзможни заболявания. Избягвайте дългите разходки с неудобни обувки – в противен случай дълго време ще трябва да се справяте с мазолите и техните последици. За дамите периода е благоприятен за разкрасителни процедури. Но не се увличайте по нови или модни кремове, за да не се занимавате по-късно с премахването на последиците от тях.

Използвайте естествени подхранващи маски или доказана козметика, подходяща за вас. Кожата ви ще бъде перфектно обновена и ще останете доволни от резултата. През втората половина на април се пазете от стрес, преумора, както и от работа, която предизвиква напрежение в очите. Посещавайте зъболекарски кабинет, само когато е абсолютно необходимо.

https://astrostar.eu/mesechen-horoskop/interpret