4 ЯНУАРИ 2018 г.

4 ЯНУАРИ 2018 г.
Днес Слънце и Венера са почти в съвпад и когато земния Козирог се докосне до красивата Венера е възможно да целенасочения кариеризъм да се слее с естетическия усет. Днес забелязваме красотата, усещаме страстта и успяваме да я изразим в пластичен танц. Съпреживяваме чужда болка и насочваме волята си да помогнем. Много е възможно да не бъдат разбрани добрите ни намерения и това искрено ще ни засегне. Всячески се опитавме да се докажем, покажем и заблестим, че насочваме прекалено много енергия в тази посока и се пренавиваме. Това не ни се отразява благоприятно и ни се струва, че целия свят е срещу нас и иска да ни навреди. Днес ни се струва, че сме заобиколени от враждебност и агресия, затова дори е възможно и да се разплачем…от гняв. Гледаме на своите постъпки през очите на другите, искаме да ни харесват и оценят. Важно ни е хорското мнение. Имайки в предид това не обръщайте внимание на язвителни забележки и констатации от рода: „за нищо не ставаш“. Най-засегнати от подобни ситуации ще бъдат представителите на зодия Лъв, Скорпион и Водолей.
Днес е добре да си дадате оценка как изглеждате в обществото и да се погрижете за своя имидж. Ако вашата професия е свързана с популярност, подходящ момент е да направите действия в тази посока и да разширите обсега на своето влияние и да рекламирате своята дейност.
Не правете планови операции на сърце и очи. Но пък вземете превантивни мерки за подобряване състоянието на тези органи. Ако времето позволява заредете жизнените си „батерии“ с пряка слънчева светлина.
И моето пожелание днес е точно такова…желая ви слънчев четвъртък!

Валентина Радиева-Маренова