12 ЯНУАРИ 2018 Г.

12 ЯНУАРИ 2018 Г.

Прекрасен ден за пътувания-особено в чужбина. Стягайте куфара и дим да ви няма…Душата иска да полети, умът търси нови хоризонти. В астрологията домът, който отговаря за далечните пътешествия и духовните, философски търсения е един и същ, защото постигаме еднаква цел, а именно разширяване на съзнанието. С жив оптимизъм и позитивни нагласи, днес е добре да се съберем с шумна компания и весели приятели. Рзговорите ще бъдат „на ниво“, с много хумор и емоции, далеч от злободневни клюки. Забавлявайте се в петък вечер!
За тези, които тръгват на ски – пазете се от внезапни инциденти и падания на пистата. Възможни са травми. Особено валидно е това за Козирог и Овен. Скорпионът ще иска да изпитва волята си и ще се впуска в необмислени рискове, но пък ще му провърви.
Ще имаме желание да бъдем забелязани в работата си и освен, че ще работим активо, ще отбелязваме своите достижения пред останалите. Може да се изтълкува като самохвалство, но пък по-важното е, че вътрешната ни потребност ще бъде удовлетворена. Това е фундаментално условие за психическо, а оттам и за физическо здраве – вътрешната ни реалност да отговаря на външната действителност. С една дума – да бъдем себе си! Естествено показвайнки се по социлано приемлив начин.
Позитивен петък!
Автор: Валентина Радиева-Маренова