T MARKET отвори свой магазин в Ямбол

T MARKET отвори свой магазин в Ямбол
27.03.2018 г.
Автор: Пресцентър – Община Ямбол

Супермаркетът от веригата е първи за града и 68-ми в списъка с хранителни магазини на компанията. Новият супермаркет се намира на улица „Търговска“ 85 и е с площ от 750 квадратни метра. Екип от 24 служители ще обслужва клиентите на магазина. На откриването присъстваха кметът на Ямбол Георги Славов и генералният директор на „Максима България“ Едвинас Волкас, както и Антон Найденов, търговския директор на компанията.

“T MARKET е истинска нова придобивка за Ямбол. Това, че магазинът в нашия град е 68-ми по ред за веригата, дава гаранция за качество и опит. За клиентите е осигурена възможност за избор и съм убеден, че с удоволствие ще пазаруват, опитват нови продукти и сравняват”, сподели на откриването кметът Георги Славов.

„Активно разширяваме присъствието си в българските градове, за да предложим на домакинствата широк избор от качествени стоки на достъпни цени. Югоизточният район на България е сред най-динамично развиващите се, а Ямбол е сред притегателните центрове за инвестиции от компании като нашата“, сподели от своя страна генералният директор на „Максима България“ Едвинас Волкас.

Жителите на Ямбол ще могат да избират от разнообразния асортимент от хранителни продукти и стоки за дома. Веригата няма да изневери на предимствата и условията, които магазините й предлагат и ще даде възможност на потребителите да пазаруват качествени стоки на практични цени.

T MARKET е една от водещите вериги супермаркети в страната и е предпочитана от много българи. Мрежата от магазини на компанията прогресивно нараства, като нейни обекти има в 34 града в цялата страна.

„Максима България“ е част от холдинга MAXIMA GRUPE, който оперира вериги за търговия с бързооборотни стоки в Литва, Латвия, Естония, България и Полша. Към 2018 година общият брой на супермаркетите, част от MAXIMA GRUPE в петте държави, надхвърля 550.