ЗОДИИТЕ И ЛЮБОВТА

ЗОДИИТЕ И ЛЮБОВТА
(от Козирог до Риби)

В живота на един Козирог може да има безброй любовни похождения, но влюбят ли се, то е за дълго. Гледат сериозно на човека, с когото са решили да споделят битието си и понякога са като „кон с капаци“. Понасят стоически тегодбите във връзките си
За Козирога светът се случва по точно определени правила и се чувства длъжен да ги спазва и контролира. Той обича всичко да предвиди и управлява, затова за него е изключително трудно да приеме изненадите. А любовта е сфера от живота ни, която е пълна с промени и това изключително много обърква земния и логичен Козирог. В любовните дела Козирогът действа бавно, последователно, настойчиво и уверено. Веднъж решил ли е, че вие сте човекът за него, той ще направи всичко възможно да ви спечели. Въпреки, че встъпва късно в брак, това е надежден и верен партньор, който с времето се превързва все повече към половинката си. Имат високо развито чувство за дълг към човека до себе си и ако нещата не вървят във взаимоотношенията, ще направят всичко по силите им да спасят връзката. Козирозите не демонстрират чувствата си. Имат трезв ум, хладно държание. Проблемите в любовта при тях идват от прекалената им сдържаност и склонността им да доминират.
Козирозите са практични, затова и ще оценят подарък, който ще е полезен за тях…в работата. Биха се зарадвали и на екскурзия в планината, защото обичат да катерят върховете в прекия и преносен смисъл.

Не е трудно да се влюбиш във Водолей. Те са умни, забавни, свободолюбиви, но и много горделиви. Имат висока оценка за себе си и съответно търсят достоен партньор. Смятат, че заслужават най-доброто. Половинката им трябва да е интелигентна, красива, забавна, независима, общителна… уникална. Ако целуват някого, то трябва да е принц (принцеса)! Като въздушен знак хвърчат във небесата, идеализират любовта и понякога остават разочаровани от реалността. Трябва да са на ясно, че идеална любов и връзка не съществуват. Ориентирани са към човечеството като цяло, а не към отделната личност, което е пречка за личните връзки. Трябва да се научат да приемат недостатъците на човека до себе си иначе рискуват да останат сами. Спрягат ги за нестандартни и инакомислещи, но истината е, че са изградили в ума си твърди убеждения и модели, които много трудно могат да променят поради големия им инат. Добре е да слязат на земята . Склонни са на рискове в любовта и харесват непредсказуемите партньори. Затова им подарете романтична изненада! Те са непоправими романтици затова им подарете такова изживяване- серенада, вечеря на свещи, уикенд за двама в откъснато от цивилизацията кътче на България!

Представителите на зодия Риби са чувствени и чувствителни хора. Когато се влюбят изпитват нужда да се слеят с обекта на своите чувства и биха жертвали себе си в името на своето партньорство. Вродената им сензитивност ги прави много възприемчиви към чуждите емоции. Това доста ги натоварва и го изкарват от себе си чрез неприятно за околните мрънкане и недоволство. Добродушни и мили са, но и доста непредсказуеми. Ако се влюбите в Риби ще ви е нужна огромна доза търпение и постоянство, за да спечелите сърцето им. Изключително хлъзгави са и точно, когато си мислете, че ги държите в ръцете си, те неуловимо се изплъзват. Смятат себе си за неразбрани от околните и искат да са единствени и неповторими за партньора си. Дайте им това усещане! Дайте им увереност, че са всичко за вас – обгрижвайте ги, прегръщайте ги и им казвайте всекидневно, че ги обичате! В замяна ще получите верен и мъдър спътник в живота, който ще бъде до вас в най-тежките житейски изпитания. Трудно допускат някого до себе си, но битката за тяхното сърце наистина си заслужава! Ако ви допуснат в своя свят ще се изненадате, че попадате във вълшебна приказка на непознати изживявания…
За Деня на влюбените им подарете изживяване – дали ще е романтична вечеря, книга на любовна тематика или чаша с изрисувани сърца няма значение. Важното да им ги поднесете с много нежност и да оставите у тях усещането, че са единствените притежатели на вашето сърце.

Желая ви любов!

Автор: Валентина Радиева-Маренова