Астрологични консултации

9 февруари 2018 г.
Луната в Стрелец повдига духа и повишава настроението ни. Изпълнени сме с ентусиазъм и като че ли придобиваме по пълна представа за бъдещето си. Поставете си цел! Ще имате и воля да я достигнете, защото Марс подкрепя Луната, а с Марс свързваме действието. Така, че действайте!
Днес ще бъдем активни и инциативни, смели и упорити. И гневливи. Ще „даваме акъли“ и ще поучаваме, защото усещаме, че знаем всичко и най-вече истината. Само не забравяйте, че истината за всеки е различна.
Подходящ ден за пътувания.
Съветът ми за днес е: бъдете позитивни! И се усмихвайте повече!

8 февруари 2018 г.
Искаме правда, затова търсим подкрепа от покровители и съвпадът Луна-Юпитер ни осигурява този потенциал. Използвайте гребена на вълната и се впуснете в бурните води, защото възмездието за делата ни няма да закъснее. Справедливостта ще възтържествува и ако сме положили усилия в дадена сфера, днес е ден, в който ще получим награда. Ако сме вършили нередности – и за тях ще си платим.
Водолейското търсене на свобода и късане на оковите ще ни тика към дейности, които ще ни я осигурят. Време е да се освободите от старо бреме. Нещо, което ви тежи е на път да си отиде.
Ден за справедливост. Съветът ми за днес е търсете я във всяка сфера на битието си!
Автор: Валентина Радиева-Маренова